Over ons

Dé plek voor al je inspiratie voor je woning & tuin. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste (web)adres voor wanneer je in en rondom het huis wilt gaan klussen.

Wooninspiratie & tips

Op Dewoonwereld.nl kun je gemakkelijk zoeken voor ideeën en tips voor een bepaalde woonruimte, zoals de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Daarnaast kun je op onze website diverse artikelen lezen met informatie en tips over het opknappen en onderhouden van je tuin of balkon. 

Het team achter Dewoonwereld.nl is bijna dagelijks bezig met het zoeken en bedenken van interieurtips en inspiratie voor onder andere de woonkamer, slaapkamer en badkamer. Wij struinen talloze (online) woonwinkels door op zoek naar nieuwste trends en daarom vermelden wij in veel van onze blogs webshops waar je terecht kunt voor mooi interieur en leuke woonaccessoires. 

Klussen & verbouwen

Ga je verbouwen of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Ook dan ben je op onze website aan het juiste (web)adres. Wij hebben meerdere blogs geschreven over klusprojecten voor in en rondom het huis. Of je bijvoorbeeld een tuinhuis, tegels of je keukenkastjes wilt gaan verven, op Dewoonwereld.nl informeren wij onze bezoekers over de valkuilen, welke materialen je voor een klus nodig hebt, waar je kwalitatief goede verf en andere materialen kunt aanschaffen en leggen wij stap voor stap uit hoe je het beste resultaat kunt realiseren. Verder lees je handige informatie die je dient te weten voordat je aan een klusproject begint. Kortom, genoeg redenen om de artikelen in de categorie “Klussen” door te bladeren.

 

Planten & tuinieren

Wij zijn van mening dat planten in elke woning niet mogen ontbreken. Het geeft een ruimte een fijne sfeer mee en heeft daarnaast meerdere andere pluspunten. Zo zijn er planten die de lucht in een ruimte zuiveren en de productiviteit kunnen bevorderen. Daarom misstaan planten niet alleen in huis, maar kunnen ze ook een positief effect hebben tijdens het werken op kantoor.

Op Dewoonwereld.nl hebben wij meerdere artikelen geschreven over het in huis halen van meer groen. Zo hebben wij meerdere lijsten opgesteld met mooie hangplanten, cactussen, vetplanten en kamerplanten die weinig licht nodig hebben.