De leukste interieurwinkels van het land

De leukste interieurwinkels van het land

Kun jij wel wat interieurinspiratie gebruiken? Breng dan eens een bezoek aan de vele toffe interieurwinkels die ons land te bieden heeft. Of je nu opzoek bent naar een nieuwe vaas, bank of wandtegels, je vindt het er allemaal. Weet je niet waar te beginnen? We hebben de leukste interieurwinkels van Nederland voor je op een rij gezet!

1. Laif & Nuver, Groningen

Laif & Nuver betekent in het Gronings ‘lief en mooi’, en dat past deze interieurwinkel perfect. Bij Laif & Nuver koop je Scandinavische designmeubels, bijzondere woonitems en kun je altijd terecht voor een mooi cadeau. Het heeft alles (en meer) dat je van een interieurwinkel verwacht.

Adres: Rode Weeshuisstraat 7, Groningen

2. Carlos in Huis, Deventer

De mooie designwinkel Carlos in Huis, bevindt zich in een oud bankgebouw. Je bent er op het juiste adres voor prachtig designmeubilair, zowel van nationale als internationale makerij. Vanaf het dakterras van het unieke pand, kijk je bovendien uit over het karakteristieke, oude centrum van Deventer.

Adres: Hofstraat 13-15, Deventer

3. Isodeco, Ridderkerk

Wil jij je interieur grondig aanpakken? Neem dan eens een kijkje bij Isodeco in Ridderkerk (of voor de zuiderlingen in Breda). De naam Isodeco staat voor ‘isoleren’ en ‘decoreren’ en dat komt perfect samen in het aanbod. Je vindt er namelijk hoogwaardige vloeren, bijzondere wandbekleding en unieke 3D wandpanelen om je interieur een écht ‘wow-effect’ mee te kunnen geven!

Adres: Rietdekkerstraat 5, Ridderkerk

4. Atelier Sukha, Amsterdam

Sukha betekent in het Sanskriet ‘joy of life’. En een plezier is winkelen er zeker. Je kunt bij Aterlier Sukha terecht voor allerlei prachtige woonaccessoires en bijzondere meubelstukken, maar je vindt er ook eigentijdse kleding. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, jute, wol, linnen en klei.

Adres: Haarlemmerstraat 110, Amsterdam

5. Vintage Revival, Utrecht

Ben jij gek op vintage meubelstukken? Dan kun je een bezoek aan Vintage Revival in Utrecht niet aan je voorbij laten gaan. Je treft er vele betaalbare vintage meubels en woonaccessoires met een knusse, retro uitstraling. Alle meubels zijn opgeknapt en kunnen dan ook weer jarenlang mee.

Adres: Meerndijk 20, Utrecht