Geef je tuin extra comfort en stijl met deze tuinmeubel tips

Of je nu een grote weelderige tuin hebt of een binnenplaats ter grootte van een postzegel, er is niets meer ontspannend dan heerlijk relaxen in je tuin. En met geweldige tuinmeubels gaat dat alleen maar beter. Wat is er beter dan met je gezinnetje lekker buiten ontbijten op een 4 persoons tuinset terwijl de vogels je toezingen? Of wat dacht je van heerlijk ontspannen op een hangstoel met een goed boek? Met de zomermaanden in het vooruitzicht is het nooit te vroeg om na te denken over hoe je het beste uit je tuin kunt halen. In dit artikel geven we je enkele tips.

Gezellig uit eten in je eigen tuin

Als je tijdens de zomerdagen wilt genieten van heerlijke diners in de buitenlucht, dan is een fantastische tuinset onmisbaar om van buiten eten een gezellige familieaangelegenheid te maken. Er gaat niets boven samen met je dierbaren genieten van een heerlijk diner in je eigen achtertuin. Het kiezen van de juiste stijl is dan belangrijk. Als je een meer landelijke sfeer wilt, is een rotan tuinset een goede optie. Wil je juist een moderne uitstraling? Dan kun je het beste kiezen voor een aluminium tuinset. Voor een natuurlijke look in je tuin is hout de beste keuze. Om de sfeer nog wat extra te verhogen, kun je hier en daar papieren lantaarns ophangen of een mooie bloemenkrans toevoegen.

Neem een relaxte hangstoel

Een tuin zonder een hangstoel is tegenwoordig eigenlijk ondenkbaar. Het is niet alleen stijlvol en comfortabel, maar ook volledig geschikt voor Instagram foto’s. Er gaat niets boven zachtjes wiegen terwijl je heerlijk ontspannen zit of zelfs wegdommelt in een schommelstoel. De egg chair is één van de meest populaire varianten, met een open geweven ontwerp en een cocon-achtige zitting die zowel binnen als buiten geweldig eruitziet. Het is perfect voor patio’s, terrassen of zelfs in een serre. Zolang je schommelstoel een eigen frame heeft, kun je hem neerzetten waar je maar wilt en genieten van het relaxte gevoel van het zachtjes heen en weer schommelen.

Warm blijven rond een vuurplaats

Als je lang van je tuin wilt genieten, zelfs na zonsondergang, is een van de belangrijkste tuinmeubelen een vuurkorf. Niet alleen houdt het je warm, maar het is ook een leuke manier om kinderen te vermaken met marshmallows terwijl de flikkerende vlammen extra licht bieden. Of je nu gaat voor een traditioneel, rond ontwerp of een strakke, rechthoekige vuurplaats, er gaat niets boven het kijken naar de dansende vlammen op een vuur. Welke tips ga jij gebruiken?